Ontwikkeladvies

Tijdens je loopbaan doen zich allerlei ontwikkelingen voor. De arbeidsmarkt verandert, organisaties en functies veranderen, en ook jijzelf verandert. Daarom is het verstandig om regelmatig stil te staan bij je werksituatie. Kun je het werk goed aan en doe je dat nog steeds met plezier? Wat zou je anders willen? Wat zijn de ontwikkelingen in je vakgebied en wat moet je doen om bij te blijven? Wat verwacht jouw werkgever van jou, nu en in de toekomst? Zou je weleens iets anders willen? Binnen je organisatie of liever in een andere organisatie? En hoe pak je dat aan?

Het ontwikkeladvies helpt je om antwoorden te vinden op deze vragen en geeft inzicht in het toekomstperspectief van jouw huidige werk, jouw competenties en toekomstige loopbaanmogelijkheden. Het traject leidt tot een persoonlijk ontwikkelplan, waarin je omschrijft welke acties je gaat ondernemen om jouw mogelijkheden te vergroten om - gezond en met plezier - aan het werk te blijven tot het pensioen. De loopbaanadviseur zorgt voor verslaglegging van het traject.

Dit korte en intensieve traject, bestaande uit 3 gesprekken van 1,5 uur, is afgestemd op jouw situatie en loopbaanvragen.