Ontwikkeladvies 45+           gratis

Tijdens je loopbaan doen zich allerlei ontwikkelingen voor. De arbeidsmarkt verandert, organisaties en functies veranderen, en ook jijzelf verandert. Daarom is het verstandig om regelmatig stil te staan bij je werksituatie. Kun je het werk goed aan en doe je dat nog steeds met plezier? Wat zou je anders willen? Wat zijn de ontwikkelingen in je vakgebied en wat moet je doen om bij te blijven? Wat verwacht jouw werkgever van jou, nu en in de toekomst? Zou je weleens iets anders willen? Binnen je organisatie of liever in een andere organisatie? En hoe pak je dat aan?

Het ontwikkeladvies 45+ helpt je om antwoorden te vinden op deze vragen en geeft inzicht in het toekomstperspectief van jouw huidige werk, jouw competenties en toekomstige loopbaanmogelijkheden. Het traject leidt tot een persoonlijk ontwikkelplan, waarin je omschrijft welke acties je gaat ondernemen om jouw mogelijkheden te vergroten om - gezond en met plezier - aan het werk te blijven tot het pensioen.

In verband met een tijdelijke subsidieregeling van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (tot 10 januari 2020) is dit ontwikkeladvies gratis voor werkende 45+-ers! Je loopbaanadviseur regelt de subsidie, daar hoef je niets voor te doen!

Download de brochure of kijk op de website van het ministerie van SZW voor meer informatie. Heb je daarna nog vragen, of wil je gebruik maken van deze regeling, neem dan gerust contact met me op.