Coaching

Heb je één van de volgende vragen:
- ik loop steeds tegen hetzelfde probleem aan, hoe kan ik dat doorbreken?
- hoe kan ik beter functioneren in werk of leven?
- hoe kan ik mijn persoonlijke effectiviteit vergroten?
- hoe breng ik werk en privé meer in balans?
- hoe krijg ik meer energie?
- …

Dan is persoonlijke coaching iets voor jou. Hierdoor ga je prettiger functioneren in werk en/of leven en word je je bewust van je eigen kracht en het vermogen om zelf oplossingen te vinden. Je krijgt inzicht in jouw waarden en overtuigingen, je gedrag en het effect daarvan op jou en je omgeving. Eventuele belemmeringen worden zichtbaar gemaakt en je onderzoekt wat nodig is om deze op te heffen en de weg vrij te maken om nieuwe stappen te zetten. Je verkrijgt inzicht in de manier waarop jij keuzes maakt en er ontstaat ruimte om andere keuzes te maken. Als coach fungeer ik als spiegel en als klankbord.

Bij persoonlijke coaching staat jouw vraag centraal en coaching is altijd maatwerk. Ik zet in wat passend is bij jouw vraag en maak gebruik van diverse instrumenten, waarbij zowel je verstand als je gevoel wordt aangesproken.

Doorgaans bestaat een coachingstraject uit 6 sessies van 1,5 uur, maar meer of minder sessies is ook mogelijk. De gesprekken kunnen ook als wandelcoaching worden ingevuld in het prachtige wandelgebied van de Hatertse Vennen bij Nijmegen. In een vrijblijvend oriënterend gesprek bespreken we jouw vraag en maken we een inschatting van het aantal benodigde sessies. Als we beiden vertrouwen hebben in een positief resultaat, kan het traject starten.